Civile, Industriale si Agricole

Societatea comerciala executa lucrari in domeniul constructiilor civile, constructiilor agricole, constructiilor industriale, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, aferente lucrarilor de constructii amintite anterior. Societatea comerciala executa lucrari pentru constructii clasa de importanta C si respectiv clasa de importanta A. In domeniul constructiilor civile si agricole executa lucrari de confectionat, fasonat armaturi, cofraje pentru fundatii, stalpi, grinzi, placi intermediare intre etaje, zidarii pentru inchideri si compartimentari interioare, tencuieli, pardoseli ceramice, pardoseli din parchet, zugraveli, vopsitorii lavabile, tencuieli decorative, tamplarie termopan din PVC sau aluminiu.

In domeniul constructiilor industriale excuta lucrari de confectionat structuri din profile metalice si europrofile pentru hale industriale, hale depozitare cereale, fabrici nutreturi combinate.

Contact

Instalatii

In domeniul lucrarilor de instalatii, executa retele interioare alimentare apa rece+apa calda, montaj obiecte sanitare aferente retelelor respective. Pentru instalatiile termice, retele interioare de incalzire centrala, montaj calorifere, montaj centrale termice, electrice, gaze, sau combustibil solid. Pentru instalatii electrice executa cablaje interioare, montaj aparatura electrica, montaj pentru asiguratul iluminatului interior cat si exterior. In domeniul instalatiilor de canalizare executa lucrari pentru reteaua de canalizare din teava PVC-KG, montaj fose septice, bazine vitanjabile, micro statii de epurare.

Executa lucrari de retele aductiune de apa, retele canalizari pluviale sau menajere, trasee de tevi alimentare cu apa, tevi canalizare PVC-KG, montaj camine de vizitare, camine de inspectie, guri de scurgere, montaj statii de pompare, statii de epurare.

Contact

Drumuri

In domeniul construirii drumurilor comunale si strazilor satesti realizeaza operatii de fundatii de drumuri din balast si respectiv strat de uzura din piatra sparta de drumuri, compactarea straturilor de agregate cu ajutorul utilajelor terasiere din dotare cu grad de compactare mai mare de 95%.

Contact