CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE SI AGRICOLE

Executam lucrari in domeniul constructiilor civile, constructiilor agricole, constructiilor industriale si a instalatiilor privind lucrarilor de constructii amintite anterior. Importanta constructiilor executate face parte din clasa C si clasa A de risc.

In domeniul constructiilor civile si agricole, executam lucrari de confectionat si fasonat armaturi, cofraje pentru fundatii, stalpi, grinzi, placi intermediare intre etaje, zidarii pentru inchiderea si compartimentarea interioara.

In domeniul constructiilor industriale, excutam lucrari de confectionat structuri din profile metalice si europrofile pentru hale industriale, hale pentru depozitarea cerealelor si a fabricilor de nutreturi combinate (F.N.C).

INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII

In domeniul lucrarilor de instalatii, executam retele de alimentare cu apa, retele termice cu gaz sau combustibil solid, retele electrice interiore cat si linii electrice aeriene sau subterane cu tensiunea nominala pana la 20 de kV.

CONSTRUCTII DE DRUMURI

In domeniul constructiilor de drumuri, executam lucrarile de amenajare, refacere si intretinere a drumurilor.

imbunatatiri funciare

CONSTRUCTII DE IMBUNATATIRI FUNCIARE

In domeniul lucrarilor de imbunatatiri funciare pe terenuri din domeniul agricol conform Ordinului 182/2009 al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, executam orice tip de lucrare care face parte din acest domeniu.